Lessen

In de Pilatesstudio in Herentals maak je kennis met de matpilatestraining en de invloed hiervan op het lichaam. 
Zoals de naam al zegt, worden alle oefeningen op de mat uitgevoerd. We baseren ons op de klassieke pilatesmethode van Joseph Pilates, maar maken ook gebruik van klein materiaal zoals de arm weights, de magic circles, de Franklin-balls, de fitball, de foamroller…

Pilates is toegankelijk voor iedereen. Het is echter belangrijk dat Pilates gezien wordt als een groeiproces en dat je begint bij het begin om je de Pilatesprincipes eigen te maken. Je stapt in in een Start-to-Pilatessessie die we op regelmatige basis organiseren. Gedurende 5 weken maak je kennis met de fundamentals. Voel je de positieve invloed van Pilates en wil je je verder verdiepen in de oefeningen? 
Dan kan je na 5 weken aansluiten in een Basic matles. Flow, variaties, nieuwe materialen zorgen voor meer verdieping in de basic oefeningen.

In de Intermediate-klas gaan we nog een stapje verder. Alle verworven kennis wordt nu toegepast in meer uitdagende oefeningen. Het uithoudingsvermogen van het powerhouse wordt nog meer verdiept. Er wordt nog meer gewerkt aan controle en flexibiliteit. De verbindingen worden nog meer getraind door grotere bewegingen en verschillende houdingen.

Groepslessen

Tijdens een groepsles train je samen met andere pilatesliefhebbers onder persoonlijke begeleiding in het voor jou gepaste niveau . We leggen maximaal 12 matjes in een les zodat we iedereen goed kunnen opvolgen.

  • 1 les: 20 euro
  • 5-beurtenkaart: 85 euro - 3 maanden geldig*
  • 10-beurtenkaart: 150 euro - 6 maanden geldig* 

* vakanties worden verlengd

Privélessen

In een privéles wordt onder intensieve begeleiding de les afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Voor een privéles maak je een afspraak.

  • Per les: 45 euro
Neem nu contact op

Duolessen

een duoles is ideaal als je onder intensieve begeleiding wil trainen met je partner of een vriend/vriendin. Hiervoor maak je een afspraak.

  • Per les: 22,5 euro per persoon
Neem nu contact op