Evenementen & workshops

BarreFit

Een op ballet geïnspireerde workout waarbij de focus ligt op LICHAAMSBEWUST TRAINEN, het VERSTERKEN van ALLE SPIEREN, het verbeteren van de HOUDING en het bevorderen van de CONDITIE.

Vloeiende, elegante bewegingen en krachttraining wisselen elkaar af tijdens deze pittige workout op hedendaagse muziek. 

Balletervaring is voor de les BarreFit GEEN VEREISTE! 

Een sterk, maar elegant lichaam is het resultaat. 

Elke zaterdag van 11u00 tot 12u00 o.l.v. Nanou Smolders

Schrijf je snel in ! 

zaterdag 11 januari

11:00u

Reserveer nu

Workshop STEMBEVRIJDING

Ontvangst vanaf 14u00 - Workshop : 14u30 - 17u30

Bij STEMBEVRIJDING maak je onder professionele begeleiding verbinding met wat leeft in het lichaam én daar wordt KLANK aan gegeven, wat een bijzonder effect heeft voor wie zingt en ook voor wie toehoort.

Eerst worde er speelse opdrachten gegeven rond klank, zodat de deelnemers niet meer bezig zijn met goed en fout. Stap voor stap krijgen de deelnemers ruimte om individueel iets te laten klinken. Eerst heel kort, om te eindigen met een individuele solo-improvisatie.

Het effect hiervan is vaak dat er een grote verbinding tot stand komt, iets heel eigens, wat dan weer een intense verbinding tussen de deelnemers als gevolg heeft. De stilte na het authentieke zingen, klinkt ander dan voor het zingen, en dat is vaak magisch. 

Begeleiding : Cecelia Magnus, oprichter van Gemma, Centrum voor Bewuste Communicatie, om meer verbinding mogelijk te maken met jezelf, de ander, de wereld. Haar instrumenten daarvoor zijn Geweldloze Communicatie, Opstellingswerk en Stembevrijding - www.gemma.be - 

Kostprijs : 15€

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 10 januari via katrienhoeylaerts@gmail.com of via onderstaande link.

 

 

zondag 12 januari

14:30u

Reserveer nu